AvanzaNT Solidària

Sempre hem cregut que qualsevol projecte empresarial ha de pensar també en els més desfavorits. Avanza New Techonologies ho té molt present!

Avanza New Technologies sempre ha tingut la voluntat i el desig de destinar part dels recursos humans i econòmics a alguna Fundació, Cooperativa o entitat sense ànim de lucre.

Ja des dels inicis d’AvanzaNT, vam tenir la idea de cercar i col.laborar en alguna Organització que bàsicament treballés per al progrés i millor desenvolupament d’una societat integral, i que les seves accions principals s’enfoquessin en punts claus de les comunitats i dels grups humans, com poden ser els nens, els ancians, els grups delinqüencials o problemàtics, la joventut sense accés a l’educació o al treball, i/o entitats que s’orientessin ​​a cobrir altres aspectes de la societat en què es pogués arribar a tenir efectes positius d’algun tipus.

AvanzaNT ha arribat a una acord de col.laboració amb l’associació sense ànim de lucre CEDRE. Una associació jove i per a joves, declarada d’utilitat pública per la Generalitat de Catalunya, que des de l’estiu de l’any 1999 treballa en l’acció solidària i social en el tercer i quart món, i especialment amb joves de les presons i immigrants.

CEDRE és una Organització de referència a Catalunya i AvanzaNT col.labora per posar el seu gra de sorra en l’atenció a les persones amb problemes d’inclusió social.

D’aquesta manera AvanzaNT vol reafirmar, paral.lelament amb els seus objectius empresarials i amb ànim de lucre, el seu compromís i la proximitat amb el territori i amb la gent més vulnerable, sent agents actius de manera solidària en el foment dels valors, la cohesió i la vertebració social.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s