WhatsApp permetrà silenciar grups per sempre!

WhatsApp està treballant en el desenvolupament d'algunes novetats que han estat descobertes analitzant elcodi de l'aplicació beta i que permetrà als usuaris, per exemple, silenciar els grups per sempre, cosaque fins ara no era possible. A més, també es confirma l'arribada dels missatges que s'autodestrueixensols,així com nous passos per aconseguir implantar el seu sistema de pagaments WhatsApp Payments.
Aquestes funcions encara no estan disponibles a WhatsApp, ja que no han estat llançades oficialment. La  plataforma treballa per millorar-les i llançar-les pròximament després de superar la fase de proves,encaraque també podria passar que mai les llancessin, encara que seria estrany. Segons WABetaInfo, així serien cadascuna d'elles:

-Silenciar per sempre: silenciar notificacions de missatges és una cosa que ja es pot fer a WhatsApp i que, sobretot, és útil per als grups amb molta activitat i poc interès. Fins ara, tant els usuari d'iOS  com els d'Android tenen l'opció de silenciar un xat privat o grupal per un temps limitat, que podia ser devuit hores,una setmana o un any.Al transcórrer el període seleccionat, es tornen a percebre notificacions.

No obstant això, WhatsApp està provant a substituir l'opció de silenciar per un any per una anomenada «Sempre». És a dir no hi hauria temps de caducitat per a aquests xat intensos que sempre vols mantenir en   silenci, passi el que passi. De moment aquesta opció està en desenvolupament però un cop estigui a punt, s'agregarà automàticament a la llista d'opcions de silenciar notificacions en una propera actualització del'aplicació.

- Missatges que s'autodestrueixen: Aquesta funció s'ha vingut desenvolupant en els últims mesos i   permetrà als usuaris enviar missatges i programar-los per que s'eliminin automàticament. Ara es coneixen més opcions d'aquesta nova funcionalitat.

L'usuari tindrà un menú d'opcions on podrà seleccionar el temps que desitja que estigui actiu el missatge.Fins ara se sabia que es podria triar una hora, un dia, una setmana, un mes o un any. No obstant això, en aquesta nova actualització, encara en desenvolupament, només tindrà dues opcions: "on" per activar la   funció fent que el missatge s'elimini automàticament per a ambdues parts i sense deixar rastre set dies  després d'haver estat enviat,i "off" per desactivar-la. No se sap si aquesta serà la versió definitiva o no.

- Polítiques de privacitat al Brasil: WhatsApp va implementar en juniosu sistema de pagaments i enviament de diners al Brasil, però només uns dies després el govern d'aquest país va prohibir el seu ús per no complir amb algunes normes. Per tractar de solucionar la situació, WhatsApp treballa en unes Noves    polítiques de privacitat per a usuaris brasilers i amb la possibilitat de mostrar un banner que els faci acceptar de manera directa. Aquesta opció és la que s'ha trobat en el codi de l'aplicació:

Deja un comentario

Archivado bajo WhatsApp

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s