La Plataforma per la Llengua llança una campanya perquè LinkedIn incorpori el català

Vol recollir vint-i-cinc mil adhesions en línia i fer-les arribar a la xarxa social professional nord-americana.

LinkedIn

Linkedin, la xarxa social professional més gran del món, no permet navegar ni promoure’s professionalment en català, perquè ni els comandaments per navegar-hi ni la interfície per penjar-hi les teves dades professionals són en català. Això és el que va denunciar fa dos anys la Fundació Puntcat amb la posada en marxa d’una campanya per a mirar de convèncer als responsables de tal manera que hi introduïssin la nostra llengua. Malgrat la pressió de milers d’usuaris catalanoparlants, dos anys després LinkedIn continua sense incloure-hi versió en català.

És per això que ara la Plataforma per la Llengua ha decidit de tornar a organitzar una campanya de denúncia, a través del seu servidor Canvia.cat, per a recollir vint-i-cinc mil adhesions i demostrar a la companyia nord-americana la importància que té el català a escala socioeconòmica i empresarial.

L’ONG també ha dut a terme un estudi comparatiu entre països d’acord amb el nombre d’usuaris a la xarxa LinkedIn, parlants totals de la llengua i índex de perfils per habitant. De l’estudi extreu que la comunitat de parla catalana podria formar part del club de llengües presents a Linkedin atès que en tots els índexs presenta valors superiors a algunes llengües que la multinacional ja ha inclòs.

Deja un comentario

Archivado bajo General, Redes Sociales

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s