Avantatges d’utilitzar Linkedin per a empreses i particulars

Linkedin podem dir que és una de les majors xarxes socials d’avui dia, però no és exactament el que es podria anomenar “estrictament social” es tracta d’una xarxa social molt potent, de ràpid creixement, orientada a professionals. images Va ser llançada al maig de 2003 i actualment compta amb més de 300 milions d’usuaris a nivell mundial. A Espanya és la quarta xarxa social més utilitzada, per homes majoritàriament, amb més de 35 anys i estudis universitaris o superiors i hi accedim entre una i tres vegades cada setmana. La major taxa d’activitat és a les ciutats més grans, com Madrid, Barcelona i València.

Avantatges d’utilitzar LinkedIn per a les empreses:

– Potència el branding de la nostra empresa. -Ajuda a la gestió de la reputació on line corporativa. -La Pàgina d’empresa, és un aparador per comunicar amb els nostres clients i proveïdors. -Millorarà el teu posicionament en cercadors. -LinkedIn t’aportarà informació sobre una empresa i els perfils professionals de les persones relacionades amb el negoci, des dels empleats als inversors. L’accés a aquest tipus de dades i informació específics permet als usuaris trobar fàcilment socis potencials, oportunitats de negoci o reclutar nous empleats, que li estalvia un munt de temps, energia i recursos. – Promou el networking.

Avantatges d’utilitzar Linkedin per a particulars:

images – Ens permet tenir la possibilitat de poder tenir currículum en línia i actualitzar-lo en el moment que desitgem. – Crear connexions, establir xarxes de contactes amb altres professionals, la qual cosa suposa un avantatge considerable en el moment de buscar una nova feina, establir noves relacions comercials i formar part de grups de discussió. – Et connecta amb els teus amics, coneguts, i et permet conèixer persones amb els teus mateixos interessos i objectius professionals a través dels grups. – Et donarà més visibilitat. El perfil d’usuari ens permet donar-nos a conèixer com a professionals i per donar a conèixer el nostre blog, és a dir que augmenta la nostra visibilitat ja que et permet donar a conèixer els teus continguts en els grups. – Otorga als usuaris l’oportunitat de demostrar els seus coneixements i habilitats en els seus respectius àmbits i d’establir-se com a experts creïbles amb ampli coneixement i experiència. Al mateix temps, això és beneficiós per als usuaris de LinkedIn, ja que els posiciona com a experts. – En Aquesta xarxa social pots recomanar als teus contactes i ser recomanat. – Per últim, ens permet intercanviar opinions i participar en debats.

Deja un comentario

Archivado bajo Business 2.0, Redes Sociales

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s