Pinterest, i les eines per a una bona gestió

images

Pinterest, xarxa social que permet compartir imatges i vídeos, segueix creixent a passos de gegant. No obstant això, a l’hora d’utilitzar-la, algunes funcions poden presentar complicacions. Pel que fa necessari conèixer l’arsenal d’eines que et permetran treure-li el major profit a Pinterest.

A continuació et detallem un llistat complet de les principals eines que podran ser-te d’utilitat a Pinterest:

* Eines per mesurar influències

Reachli: Eina que permet mesurar la influència i interacció dels usuaris. Amb ella es poden establir pins que poden ser mesurats per Pinerly. El que fa l’eina és mesurar l’efectivitat que aconsegueix cada un dels pins (quanta gent va veure el contingut, quants clics es van fer, quants likes i repins, etc.) És una eina molt útil per poder saber què és el que cal millorar per aconseguir la motivació dels usuaris.

Pinfluencer: Les eines d’anàlisi de dades són fonamentals per poder generar continguts que optimitzin el contacte amb els usuaris. Aquesta eina realitza un anàlisi de totes les coses que succeeixen en un compte : quins són els continguts més reeixits, quina és la board que té un engagement més alt, qui són els usuaris més influenciables, etc. L’aspecte més interessant de Pinfluencer és la possibilitat de realitzar concursos a la xarxa social, complementant amb la plataforma de Facebook.

PinPuff.com: Eina per mesurar la influència, l’abast i la viralitat dels usuaris a Pinterest .

* Eines analítiques

Pinerly: fa Follow i unfollow a Pinners, veure els pins més populars, programar pins i estadístiques sobre els pins.

Pinreach: Permet conèixer quins són els seguidors més influents, els pins amb més “repins”, estadístiques de les boards (quantitat de seguidors, quantitat de repins, quantitat de pins, likes i comentaris i analítiques sobre seguidors.

Octopin: permet obtenir mètriques i informes de campanyes a Pinterest, gestionar comptes i campanyes, optimitzar les imatges, trackear converses, crear concursos.

* Eines per generar contingut

Curalate: És una eina per mesurar, monitoritzar i fer que les marques aconsegueixin presència social a Pinterest. Permet crear continguts, a través d’algoritmes especials que prioritzen les imatges que trobem a la web, entre altres coses. La seva eina d’analítica està basada en imatges.
Percolate: Ajuda a crear continguts basant-se en les necessitats dels usuaris i en els continguts que aquests acostumen a consumir. És un excel·lent drecera per estalviar-se un anàlisi del comportament dels usuaris. Permet filtrar i publicar bons continguts a la xarxa social.
SpinPicks: Eina que permet descobrir d’una manera ràpida i simple quines són les millors fotografies a considerar. SpinPicks explora entre un catàleg de fotografies amb llicències Creative Commons per trobar fotografies noves. És un excel·lent servei per evitar tenir problemes legals Copyright. Com a punt negatiu podem esmentar que és una mica lent perquè encara es troba en la seva fase de prova.
Pinstamatic: eina que permet administrar la xarxa d’una manera exhaustiva. A través d’ella es poden crear boards de forma molt ràpida, sense cap tipus de coneixement previ. D’aquesta manera, és possible convertir text o cites en imatges atractives, compartir música que es pot escoltar directament des del nostre board, i afegir mapes perquè els usuaris puguin conèixer la ubicació d’una empresa o botiga.

* Eines per monitoritzar

Pinalytics: Una plataforma de monitorització que permet gestionar i analitzar pins i descobrir nous usuaris de la xarxa social per compartir continguts.
PinAlerts: Una plataforma que envia notificacions per mail quan algú pinea contingut del propi lloc o bloc.

images

Deja un comentario

Archivado bajo Redes Sociales

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s