La nova Apple TV té prevista la seva aparició a l’abril

Apple està planejant presentar la nova Apple TV a l’abril, segons ha informat Blomberg, però no estaria disponible per a la venda fins a uns mesos després. Apple continua en converses amb proveïdors de contingut com Time Warner Cable per oferir programes de televisió i altres continguts digitals.

La nova Apple TV, inclourà un processador millorat i una nova interfície. Time Warner ha estat en converses amb Apple, durant més d’un any i la companyia ha dit que estaria disposada a donar el control de la interfície d’usuari de cara al client a Apple. Blomberg va informar el juliol passat que Apple i Time Warner estaven prop d’un acord.

Apple està intentant que el dispositiu estigui disponible per a la venda a les vacances nadalenques, tot i que la data de llançament podria canviar pel fet que la companyia encara està tancant acords amb els proveïdors de continguts, han informat dues persones, que van demanar no ser identificades perquè són plans que encara no estan tancats.

A principis d’aquesta setmana, va ser descoberta una referència a un nou hardware d’Apple TV a través de iOS 7. A més han sorgit recents rumors que la nova Apple TV podria donar més suport a aplicacions i controladors de joc via bluetooth.

La llarga demora entre la introducció de la nova Apple TV i el llançament oficial per a la  seva venda, seria inusual per    a Apple, que prefereix anunciar i llançar els seus productes en un curt període de temps. Apple ha mantingut llargs terminis entre l’anunci i el llançament oficial al públic en ocasions puntuals: l’iPhone va ser anunciat sis mesos abans, a causa del procés d’autorització de la FCC i l’iPad va ser presentat dos mesos abans d’estar disponible per al públic. També tenim el cas del Mac Pro, que es va presentar sis mesos abans.

Es possible que Apple presenti la nova plataforma App Store per l’Apple TV amb tanta antelació, per donar temps als desenvolupadors per crear noves aplicacions per al dispositiu.

Deja un comentario

Archivado bajo Apple, TV Internet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s