Preferim comprar des de casa, a la tarda i des de l’ordinador

En referència a un estudi sobre la compra en línia a Espanya elaborat per Xopie, la plataforma per a la creació de botigues en línia, les vendes d’oci i de productes electrònics augmentaran aquest any.

La mostra , composta per 800 persones entre 16 i 60 anys, ha declarat majoritàriament que l’aparició de nous dispositius mòbils no ha condicionat la seva utilització per a la compra online: el 92% dels enquestats realitza compres a través de l’ordinador davant d’un 28% que prefereix la tablet i el 23% que utilitza el seu mòbil. A més a més, el 83% dels enquestats realitza les compres des de casa, mentre que un 15% prefereix fer-ho des del seu lloc de treball, ja que preferim triar amb tranquil·litat dins d’un ambient relaxat.

Pel que fa a les preferències en les compres dels usuaris, l’oci es posiciona en primer lloc amb un 70%, seguit de l’electrònica amb un 59%. A més a més, el preu i els costos clarament especificats són els factors més valorats en la compra en línia.

Xopie ha demostrat en aquest informe que els principals motius per a l’abandonament dels “carrets” online són els costos inesperats, la dubtosa seguretat de la pàgina i una mala navegació. Pel que fa als horaris, la majoria dels usuaris (69%) fan les seves compres entre les 18.00hi les 00:00, un 24% entre les 12.00hi les 18.00h, i un 8% abans de migdia.

L’estudi ofereix com a tendència un augment en les vendes d’oci i electrònica causa de l’augment de l’interès de la tecnologia i una gran oferta de productes i serveis d’oci.

Deja un comentario

Archivado bajo Business 2.0, Marketing 2.0

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s