El 12,4% de les compres nadalenques ja es realitzen a través de dispositius mòbils

El món del comerç està canviant enormement a causa del triomf de l’univers online. Cada vegada més persones fan les seves compres nadalenques a través del web o dels seus dispositius mòbils, i segons un estudi realitzat per Adobe, a Europa, el 12,4 % de les compres de la temporada de Nadal es realitzen a través de dispositius mòbils, mentre que als Estats Units ja és el 14%.

Segons aquest mateix estudi, en cas de seguir desenvolupant-se d’aquesta manera, l’any 2014 els europeus ja haurem atrapat als nord-americans en el m-commerce, ja que a Europa el creixement d’aquest tipus de comerç és cada vegada més ràpid.

La raó d’aquest ràpid creixement és que els comerciants s’estan conscienciant cada vegada més de la necessitat d’estar disponibles en el format mòbil, que impera cada vegada més a la vida dels usuaris. El boom de les tauletes i smartphones és innegable, i per això és cada vegada més important per a les marques i anunciants estar presents en aquest poderós univers.

Dins de l’estudi hem descobert més dades curioses com que la Gran Bretanya és el país líder en les compres nadalenques a través de dispositius mòbils, amb un 20,4 % de les compres realitzades a través d’aquest mitjà. França és el país a la cua del m-commerce nadalenc, amb un 9,5 % de les compres realitzades a través de smartphones o tablets.

Deja un comentario

Archivado bajo Business 2.0, Marketing 2.0, Smartphones, Tablets

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s