Les 10 millors Apps educatives (gratuïtes) per aprendre durant les vacances

En alguns llocs del món ja s’ha acabat el curs escolar i per fi han arribat les vacances amb un munt d’hores per riure, jugar i, com no, seguir aprenent de la manera més divertida. Per aquest motiu AvanzaNT us porta una selecció de les millors aplicacions per tablets i smartphones amb les què podreu omplir aquests moments:

1. Khan Academy: Aquesta aplicació ens permet accedir als més de 4.000 vídeos educatius sobre diferents temes (mates, química, història …) El lloc perfecte per repassar aquell contingut que no els ha quedat clar als teus fills/es, consultar aquell dubte que va quedar pendent de resoldre i trobar la solució a aquest problema que se’ls resisteix. Disponible per iOS i Android.

2. DotToDot numbers & letters: Senzilla i divertida aplicació per als més petits de la casa amb la qual podran practicar les sèries de números o lletres. L’aplicació es pot personalitzar (dificultat, nivell, música, efectes …) per adaptar-la a les necessitats dels petits jugadors. Els més atrevits poden enfrontar-se al rellotge i tractar de completar la sèrie abans que s’acabi el temps. Disponible per iOS.

3. El restaurant del Dr Panda: Amb el Dr Panda aprendrem un munt de coses sobre els aliments, el reciclatge i els animals mentre cuinem divertits plats. L’entorn no aporta moltes pistes de manera que el descobriment i l’assaig-error és un factor important en aquesta aplicació. Disponible també una versió de pagament amb noves receptes, per iOS i Android.

4. Tangram: El tangram és un joc clàssic originari de la Xina què consisteix en crear figures i formes utilitzant les 7 peces geomètriques disponibles. Amb aquest senzill però entretingut joc es fomenta l’observació, la concentració i la capacitat espacial. Segur què no podreu fer sols una partida! Disponible per iOS i Android.

5. Moster Band: Board Games: Aquesta App ens ofereix tres modalitats de joc: Memòria, Puzles i Concurs. En cadascun d’ells es fomenten diferents tasques cognitives com l’observació, identificació de colors i formes, concentració i lògica. Tot això en un entorn ple de colorit. L’aplicació permet registrar-nos com usuaris amb el que podrem afegir la nostra foto i guardar els punts que anem obtenint. Disponible per iOS.

6. Agnitus: Agnitus és una senzilla però entretinguda aplicació destinada especialment per a infants en edat preescolar. Perfecta per reconèixer colors, formes en 2D, reconeixement de lletres, comptar i fins i tot començar amb el traç de les lletres. Requereix registre del nen i permet fer un seguiment dels seus èxits. Disponible per iOS.

7. Mindomo: Aquesta aplicació està destinada als més grans i la seva funció principal és la de crear esquemes i mapes mentals. Una útil eina per repassar conceptes, crear esquemes i reforçar els coneixements apresos durant l’any. Si els teus fills necessiten fer algun repàs, no deixis de presentar aquesta interessant aplicació. Disponible per iOS i Android.

8. La selva de Mario i Julia, Pato i l’Espia: Dos fantàstics contes amb què podem fomentar la seguretat vial amb els més petits. Es tracta de “La selva de Mario” destinat per a menuts de 3 a 5 anys i “Julia, Pato i l’Espia” per a menuts de 6 a 8 anys. Tots dos contes són interactius, de manera que no et limitis només a llegir en veu alta sinó que els petits podran ajudar els protagonistes de les històries mentre aprenen sobre seguretat viària. Disponible per iOS i Andriod.

9. Pepi Bath: Que estiguem de vacances no vol dir que puguem descuidar els hàbits d’higiene. Aquesta aplicació us podrà ajudar amb els petits de la casa a no perdre el ritme de coses tan quotidianes com rentar-se les dents, les mans, la roba… Una bona manera de reforçar els hàbits d’higiene de manera divertida. Disponible per iOS i Android.

10. Busuu: I acabem la nostra selecció amb l’aplicació de la coneguda xarxa social Busuu, que permet aprendre diferents idiomes amb els millors professors: parlants natius d’aquest idioma. A més de disposar de cursos i exercicis interactius, tu mateix et pots convertir en professor de la teva llengua registrant-te a aquesta comunitat. L’aplicació és específica per a l’aprenentatge d’anglès, però també estan disponibles aplicacions per Espanyol, Italià, Alemany, Francès, Japonès, Portuguès, Rus, Xinès, Turc i Polonès, a més de molts altres a la seva pàgina web. Disponible per iOS i Android.

Anuncios

Deja un comentario

Archivado bajo Apps

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s