Claus per a utilitzar Internet amb “cap”

Tots estem d’acord que l’aparició de les Xarxes Socials en les nostres vides ha suposat un enorme canvi en la gestió del nostre temps i en les formes de comunicar-nos, no només amb les persones més properes del nostre cercle social, sinó també amb les empreses i els diversos grups que podem trobar-nos en el maremàgnum de la xarxa.

Els avantatges són evidents i tots ho sabem, però el que ens proposem tractar en aquest post són aquelles coses amb les que hem de tenir cura a l’hora de seure davant l’ordinador o de connectar-nos a través del nostre mòbil quan estiguem sols o acompanyats:

Tenir cura amb la nostra ortografia i forma d’expressar-nos: perquè no només els nostres comentaris i fotos les veuen els nostres amics, sinó que mai no podem estar segurs de si un futur “cap” podria estar entre ells.


Gestionar bé el nostre temps: les estadístiques apunten que ens passem una mitjana de dues hores diàries consultant Internet, i gran part la dediquem a les Xarxes Socials a les quals pertanyem; aquesta xifra no té perquè ser negativa sempre i quan ens cenyim a un horari i ens posem una hora límit per desconnectar o potser no ens hem queixat tots alguna vegada d’aquell amic que ens explica la seva vida pas a pas a Facebook? Saturar als nostres contactes pot ser una raó perquè ens eliminin dels seus comptes…! Molt de compte!

 
Oblidar-nos del mòbil en les reunions amb amics: no hi ha res més molest que parlar amb algú que presta més atenció al whatsapp que al que li estem explicant; independentment de les persones i el lloc en el qual estiguem, és recomanable i sà posar el nostre smartphone en silenci en els moments d’oci, llevat que no ens importi perdre als nostres amics tridimensionals.

Menys és més: i finalment, des d’Avanza New Technologies creiem que aquesta màxima resumeix l’esperit d’aquest post … encara que soni a tòpic “Menys és més” i més val qualitat que quantitat, d’aquesta manera sempre es quedaran amb ganes de més. Els nostres comptes en xarxes socials (Facebook, Twitter, Linkedin, etc) són la nostra carta de presentació en la vida i en el treball i hem de cuidar-la molt.

Fins el pròxim post!

Deja un comentario

Archivado bajo General, Social Media

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s