Els rivals de WhatsApp comencen a pagar als usuaris

L’aplicació Chad2Win retribueix a canvi de rebre publicitat!

Enviar i rebre missatges pel smartphone no només és gratuït sinó que també permet cobrar. Sota el lema Tots guanyen l’empresa Chad2Win va presentar fa pocs dies el primer servei de missatgeria instantània retribuïda. A grans trets, els usuaris que es descarreguin l’aplicació gratuïta (en iOS i Android) poden obtenir fins a 25 euros al mes a canvi d’utilitzar la plataforma i rebre publicitat.

Els anuncis apareixen a la part superior del dispositiu, sense interferir en el desenvolupament de la conversa, i estan filtrats en funció del perfil de cada usuari.

Els responsables de la firma asseguren que la seva iniciativa obre les portes a la tercera generació de la missatgeria mòbil, després dels SMS i la missatgeria gratuïta. “Cada impacte publicitari actualitza el comptador d’ingressos de l’usuari, que pot fer així un control en temps real dels beneficis aconseguits. Al final de cada mes natural, pot sol·licitar el cobrament o acumular-los fins al mes següent “, expliquen els responsables de la Chad2Win.

La recepció d’un anunci en format banner durant un xat, amb una visualització mínima de 5 segons, és d’1 cèntim d’euro. Els usuaris que facin un clic en un espot reproduït a mitja pantalla o en pantalla completa obtindran 3 cèntims per cada missatge. “És freqüent estar esperant la resposta de l’interlocutor amb la pantalla oberta de la plataforma de missatgeria, de manera que no molesta punxar un anunci” expliquen des de la companyia.

La direcció de l’empresa apunta que per obtenir els 25 euros al mes fa falta la visualització d’uns 20 anuncis al dia (600 anuncis al mes). El cobrament es fa a través de PayPal o per compte corrent.

Deja un comentario

Archivado bajo Apps, Business 2.0

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s