Explora les oportunitats de la teva empresa amb Google+

A hores d’ara, tots sabem que Google+ és una xarxa social que el 2011 va llançar Google Inc.

El benefici més gran d’aquesta xarxa és la seva integració amb altres productes de Google i les oportunitats que ofereix per a les empreses en el futur.

Algunes dades ràpides:
* 20% dels seus usuaris són estudiants.
* Els tres països amb el més alt percentatge d’usuaris són: Índia, Estats Units i Gran Bretanya.
* 90 milions d’usuaris i s’espera que aviat arribi als 400 milions.
* El botó de “+1” és usat més de 5 milions vegades cada dia.

Algunes de les seves característiques claus i consells per a la teva empresa

CERCLES – Els cercles ens donen l’oportunitat d’afegir usuaris a categories diferents per segmentar la informació que vulguis compartir. També són molt útils per poder rebre informació de grups amb certa rellevància.

Consell: són una bona manera per separar el nostre públic objectiu, per exemple: Podem enviar contingut en anglès a la gent que tinguem en un cercle que es digui “Anglès”. Actualment no hi ha una manera ràpida per buscar gent per països, però segur que Google ho implementarà a aquesta xarxa en el futur.

ESDEVENIMENTS – Això és una característica nova que ens dóna una opció a compartir esdeveniments amb gent en els nostres cercles o amb correus electrònics i noms individuals. Si acceptes una invitació de l’esdeveniment, l’afegirà al teu calendari de Google. També, pots compartir fotos de l’esdeveniment en temps real utilitzant el “Party Mode“.

Consell: El millor dels esdeveniments és la seva integració amb el calendari de Google, depèn de la seva configuració, potser rebràs una notificació que t’informi que l’esdeveniment comenci aviat.

HANGOUTS (quedades) – Videoconferències en què poden participar fins a 10 persones per conferència i segons Google “és l’experiència on line que més s’assembla a una reunió personal”. Podem triar qui pot participar, podem participar en Hangouts d’altres persones i podem veure Hangouts del passat. Hi ha aplicacions que permeten a l’usuari compartir el que està a la pantalla, per exemple: una presentació de PowerPoint a Google Docs / Drive.

També podem tenir un hangout “on air” que estigui en viu al nostre perfil, canal de YouTube i lloc web. Podem veure quanta gent estan veient i, quan ha acabat, podem compartir el vídeo amb el nostre públic.

Si volem planejar un Hangout per avançat, podem fer això utilitzant l’eina de “Esdeveniments” com hem vist en el punt anterior.

Consell: Els Hangouts, tenen diferents funcionalitats, que les empreses poden aprofitar de manera profitosa. Per exemple, aquesta pot ser una bona manera per poder ajudar als clients amb una queixa o problema que tinguin, si diverses persones tenen un problema pots parlar amb tots de manera simultània.

Hi ha 3 formes de poder comunicar-nos amb altres usuaris del Google+, aquests són:

*+ NOM: Això és molt similar a una @ menció / etiquetatge de Facebook i Twitter. El pots utilitzar per mostrar agraïment a un usuari per compartir el teu contingut.

*+1: És una manera a ensenyar que “t’agrada” alguna cosa.

*Compartir: Ens permet compartir i que els usuaris comparteixin els nostres continguts en el seu perfil.

És una bona pràctica utilitzar el + NOM el màxim possible i si fas +1, això s’afegeix a la llista de “+1 s“.

# Hashtags – Una manera de buscar informació sobre un tema concret i de lliurament de contingut a un públic rellevant. També hi ha una secció de “Explorar” en què pots veure els temes més populars del moment.

Consell: Quan comences a escriure un hashtag, hashtags o similars apareixen sota del text. Potser això pot donar un consell de les paraules claus més rellevants.

LOCAL – Podem buscar empreses locals en el cercador de Google, pots seleccionar cercles a veure si algú en els teus cercles ha recomanat una empresa que apareix a la llista.

Consell: Si ets una empresa local, aquesta és una eina clau i és important que fixis els ulls i monitoritzar els comentaris, fotos i recomanacions.

Google és una xarxa social que està creixent i té moltes oportunitats. Avanza New Technologies us anima a millorar les activitats internes i externes de les vostres empreses a través de Google+.

Deja un comentario

Archivado bajo Redes Sociales

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s