WhatsApp ja permet converses de 30 persones

La xarxa social WhatsApp segueix el seu camí imparable. Tot i ser l’eina de comunicació més estesa i utilitzada en totes les plataformes, continua millorant i afegint funcions amb noves actualitzacions.

L’última novetat important a arribar, és l’ampliació del nombre de contertulians a les converses en grup. D’aquesta manera, podem crear xats en grup de fins a 30 persones. Una cosa que pot arribar a ser una veritable bogeria, però d’utilitat per donar una informació d’interès a un grup multitudinari, sabent que en qualsevol moment podem silenciar la conversa o, directament, eliminar el grup després d’aportar una dada.

Per crear aquestes converses massives només cal accedir al menú, prémer sobre l’opció crear conversa en grup i completar la llista de contactes que volem afegir. Al costat d’això, cal esmentar un altre dels punts clau en l’última actualització per a la plataforma Windows Phone 7, que es correspon amb el nombre de versió 2.8.2. I és que, els usuaris d’aquests terminals que creïn un grup per fi tindran poders d’administració, el que significa poder excloure a certs contactes dins de la conversa creada, sempre que siguin ells els creadors del grup.

A això, cal afegir que en Android s’anuncia una millora en l’apartat de seguretat de l’aplicació. Com és habitual, l’hermetisme de WhatsApp segueix present, sense indicar si aquesta millora s’ha vist forçada per alguna vulneració o també es tracta de la protecció dels nostres missatges, com succeïa amb la versió d’iPhone de mitjans de mes. I és que, via Twitter, la companyia WhatsApp afirmava trigar temps encriptant les nostres dades, encara que sense especificar en aquests 140 caràcters si ho fa en totes les plataformes.

Sigui com sigui, sembla que la gent de WhatsApp està decidida a aconseguir un equilibri entre les diferents versions de la seva aplicació de les principals plataformes, convidant a més contactes, personalitzant la nostra eina i tractant que la nostra privacitat estigui assegurada.

Avanza New Technologies et recorda que la versió 2.8.2 de WhatsApp per Windows Phone es pot descarregar completament gratis, almenys per un any, des de Windows posa Store. Els usuaris de dispositius Android, per la seva banda, compten amb la versió 2.8.4771 a Google Play. I si algun despistat no ha actualitzat la seva versió per a iPhone, pot fer-ho a través de l’App Store.

4 comentarios

Archivado bajo Apps, Redes Sociales, Smartphones

4 Respuestas a “WhatsApp ja permet converses de 30 persones

 1. Joan

  La veritat és què, amb whatsapp, qui s’aborreig és perque vol.
  Sabeu quina és la última versió de whatsapp per a iphone? Gàcies!

  Joan

  • Estem d’acord que WhatsApp és una bona eina contra l’avorriment. En qualsevol moment pots començar una conversa amb algun grup d’amics… i passar una bona estona!
   L’última versió de WhatsApp per a iPhone és la versió 2.8.4 que també pot crear converses massives de fins a 30 persones.

   Salutacions

 2. Joan

  Gràcies per la resposta!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s