L’iPad 3, preparat per sortir al mercat

La producció de l’iPad 3, a ple rendiment per a la venda al març!

Les plantes de Foxconn i Pegasus estan que treuen fum. Almenys, així ho asseguren des del mitjà japonès, Makotakara, que fa referència a l’esforç que des d’aquestes plantes de producció xineses estan duent a terme per produir la partida d’iPad 3 necessària per donar suport a la demanda que Apple espera que respongui al llançament de la seva nova tauleta.

Segons dades del mitjà nipó, aquestes fàbriques asiàtiques han respost als plans dels que ja ens fèiem ressò a finals de 2011, segons els quals, s’havien programat torns de producció intensiva que passaven per augmentar els ritmes de treball amb vista a evitar retards provocats per les festivitats de l’Any Nou Xinès, que es celebren aquest any entre els dies 28 i 29 de gener. En qualsevol cas, s’havia arribat a plantejar fins i tot que la resposta al full de ruta d’Apple podria fins i tot provocar que la producció no es detingués durant aquestes festes.

En qualsevol cas, a data d’avui i segons Macotakara, es vol evitar el perjudici derivat de la paralització en l’ensamblatge de l’iPad 3 a finals de mes, de manera que ja havien iniciat aquesta activitat els dies anteriors, el que vindria a traduir-se en un import significatiu d’unitats per al llançament del terminal al mes de març. En concret, des Foxconn s’estarien produint el 85 per cent de les tabletes que anirien a parar a les prestatgeries de tot el món, mentre que el quinze per cent restant procediria de la planta de Pegasus.

Aquestes últims setmanes, l’editor en cap del lloc iLounge ja va començar a comentar novetats sobre l’iPad 3, però aquests últims dies va més enllà, i ha arribat a assegurar que ha tingut el nou tablet d’Apple a les mans. Sense pensar-s’ho dues vegades, Jeremy Horwitz ha apuntat que ha aconseguit tocar el dispositiu que, suposadament, els de Cupertino presentaran en un parell de mesos.

Cal dir, com ell mateix sosté, que no s’atreviria a anomenar-lo iPad 3, atès que les diferències que existeixen entre aquest nou terminal i el que encara és vigent, l’iPad 2, són en aparença mínimes, per la qual cosa veuria raonable que Apple bategés a aquest dispositiu com iPad 2S (una opinió de la qual s’ha fet ressò la xarxa en les últimes setmanes) o iPad 2HD, en clara al·lusió a la nova pantalla que porta la tauleta que podria presentar-se pròximament.

Per començar, assegura Horwitz, el nou iPad és més gruixut que l’iPad 2. Tot i que s’havia plantejat que l’edició que es llançaria aquest any apuraría encara més la seva primesa, l’autor de la filtració ho nega, i estima que la tauleta guanya aproximadament un mil·límetre de gruix que, segons apunta, serà perceptible per l’usuari que sustenta aquest iPad a les mans i hagi gaudit de l’iPad 2 en alguna ocasió.

Des d’AvanzaNT suposem que la raó de l’increment del gruix, i basats en què s’ha parlat des de diverses fonts d’un augment en l’autonomia de l’iPad 3, apuntem a la possibilitat que la nova bateria hagi requerit d’un major gruix. No obstant això, la nova resolució que gastaria la pantalla de 9,7 polzades (2048 x 1564 píxels) potser també tingui part de responsabilitat.

Deja un comentario

Archivado bajo Tablets

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s